Uudet kotisivut julkaistu!

Glaukoomayhdistys ry:n uudet kotisivut julkaistiin 1.11.2021. Sivut ovat tehty nykyisten saavuttettavuusvaatimusten mukaisiksi. Sivuja muokataan ja päivitetään vielä vuoden 2021 loppuun saakka. Saavutettavuutta selvitetään vielä ammattilaisten toimesta ja muutoksia tai lisäyksiä tehdään tarpeen vaatiessa.

Kotisivuille on lisätty uutta aineistoa entisten lisäksi. Tuttuja osioita ovat muun muassa glaukoomakerhojen tiedot, uutiset, tapahtumat ja jäsenedut. Liity jäseneksi -lomakkeella jäseneksi liittyminen on vaivatonta. Kirjautumista vaativa Jäsenosio yhdistyksen jäsenille tarjoaa lisäaineistojen ja yhdistyksen toimintaan liittyvien lisätietojen lisäksi Kysy lääkäriltä -jäsenpalvelun sisällöt; kymmeniä lääkäri Anna Ulrika-Sarikkolan vastauksia yhdistyksen jäsenten glaukooma-aiheisiin kysymyksiin.

Jäsenosioon kirjaudutaan sivun oikeasta ylälaidasta löytyvän Jäsensivut -linkin kautta. Kirjautumiseen tarvitaan Käyttäjätunnus: se on oma jäsennumero eli nelinumeroinen numerosarja, joka löytyy omasta jäsenkortista. Salasana on oma postinumero. Kirjautumisen jälkeen Salasanan voi vaihtaa jäsensivuijen kohdassa Omat tiedot > Käyttäjätiedot. Kirjoita uusi salasana kohtaan Salasana ja uudestaan sama Toista salasana. Muista lopuksi sivun alhaalta klikata Päivitä -painiketta.

Voit nyt myös päivittää yhteystietosi Jäsensivujen Omat tiedot -kohdassa, lopuksi muista klikata sivun alaosasta Päivitä. Kotisivu-uudistuksen yhteydessä uusittiin myös jäsenrekisteri ja jatkossa käytössä on vain yksi rekisteri, jonka mukaan kaikki postitukset tehdään. Voit edelleen myös ilmoittaa yhteystietojen muutokset sähköpostilla, puhelimella, kirjeellä tai tekstiviestillä toimistolle.