Saavutettavuusseloste

12.12.2021
Glaukoomayhdistys ry

Tämä saavutettavuusseloste koskee Glaukoomayhdistys ry:n verkkosivustoa (glaukoomayhdistys.fi). Sivusto on julkaistu 18.10.2021. Sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta.

Saavutettavuuden arviointi

Verkkosivuston saavutettavuuden on arvioinut kolmas osapuoli 9.12.2021.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto täyttää suurimman osan kriittisistä saavutettavuusvaatimuksista, mutta sivustolla on joitain kriittisiä ja vähäisempiä saavutettavuusvirheitä. Ne liittyvät siihen, että uusille sivuille tuotiin aineistoa vanhoilta sivuilta. Puutteet tullaan korjaamaan mahdollisimman pian niiltä osin, kun se on mahdollista.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

  *:lla merkityt kohdat ovat pakollisia.

  Palautetta voi antaa myös sähköpostitse osoitteeseen: toimisto(at)glaukoomayhdistys.fi tai soittamalla toimistolle maanantaina, keskiviikkona tai torstaina kello 10-12 numeroon 050-466 2929.

  Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

  Valvontaviranomaisen yhteystiedot

  Etelä-Suomen aluehallintovirasto
  Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
  www.saavutettavuusvaatimukset.fi
  saavutettavuus(at)avi.fi
  puhelinnumero vaihde: 0295 016 000