Saavutettavuusseloste

18.10.2021
Glaukoomayhdistys ry

Seloste koskee glaukoomayhdistys.fi -sivustoa. Sivuston saavutettavuuden on arvioinut Glaukoomayhdistys ry sekä myöhemmin kotisivujen tuottaja tai ulkopuolinen palveluntuottaja.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Anna palautetta

Palautetta voi antaa myös sähköpostitse osoitteeseen: toimisto(at)glaukoomayhdistys.fi tai soittamalla toimistolle maanantaina, keskiviikkona tai torstaina kello 9-17 numeroon 050-466 2929.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto