Jäsenedut

Yhdistyksen jäsenenä saat useita erilaisia etuja. Tarjoukset koskevat uusia tilauksia ja jäsenkortti on esitettävä.


1. Icare Finland Oy:n jäsenetu

Icare Finland Oy tarjoaa Glaukoomayhdistyksen jäsenille 150 euron alennuksen iCare HOME2 silmänpaineen kotimittarista. Etu on käytettävissä verkkokaupassa osoitteessa www.silmanpaine.fi/kauppa
Etua varten tarvitaan koodi, joka on näkyvillä Glaukoomayhdistyksen nettisivujen Jäsensivuilla, joille kirjaudutaan omilla jäsentunnuksilla glaukoomayhdistys.fi -sivujen oikeasta yläkulmasta avautuvalla kirjautumissivulla: käyttäjätunnus on oma jäsennumero (neljä numeroa) ja oletussalasana on oma postinumero. Salasanan voi ensimmäisen kirjautumisen jälkeen vaihtaa kohdassa Omat tiedot. Jos et pääse kirjautumaan jäsenosioon tilaa uusi salasana sähköpostiisi tai ota yhteyttä yhdistyksen toimistoon. Jäsensivuilta koodi löytyy kohdasta: Aineistot jäsenille >Alennuskoodi iCareHOME2 kotimittarin ostoon

Lisää iCare HOME2-kotimittarista ja jäseneduista arkisin klo 8-16 numerosta: 020-730 8080/Asiakastuki tai sähköpostilla: asiakastuki(at)icare-world.com

Icare home -logo. Icare home on silmänpaineiden kotimittari.


2. Ostoksille Annansilmät-Aittaan 

Annansilmät-Aitta myöntää Glaukoomayhdistyksen jäsenille 15% alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Alennuksen saa näyttämällä jäsenkorttia myymälässä, joka sijaitsee Palvelukeskus Iiriksessä osoitteessa Marjaniementie 74, Helsinki. Myymälä on avoinna arkisin kello 10-17 ja lauantaisin kello 10-15. Kesäaikana aukioloissa saattaa olla poikkeuksia.

Myymälästä löytyy laadukkaita, näkövammaisten valmistamia Annansilmät-tuotteita, joita ovat muun muassa korit, harjat, rottinkikalusteet ja kynttilät. Lisäksi myymälästä löytyy muun muassa lahjatavaraa ja sisustustuotteita sekä keittiö- ja saunatuotteita. Annansilmät-Aitan tuotteisiin voi tutustua netissä osoitteessa www.annansilmat.fi. Verkkokaupasta ei kuitenkaan voi tilata tuotteita jäsenetuhintaan. Jäsenedun hyödyntämisestä verkkokaupasta on sovittava erikseen sähköpostitse simo.parviainen(at)annansilmat-aitta.fi


3. Kysy silmälääkäriltä

Silmätautien erikoislääkäri Anna-Ulrika Sarikkola vastaa Glaukoomayhdistyksen jäsenten esittämiin kysymyksiin glaukoomasta ja sen hoidosta. Kysymyksiä voi lukea ja lähettää lääkärille kirjautumalla jäsensivuille. Jäsensivuille kirjaudutaan Glaukoomayhdistys.fi -sivujen oikeasta yläkulmasta löytyvästä linkistä: käyttäjätunnus on oma jäsennumero (neljä numeroa) ja oletussalasana on oma postinumero. Salasanan voi ensimmäisen kirjautumisen jälkeen vaihtaa kohdassa Omat tiedot.

Vastattaviksi ja nettisivuillamme sekä Glaukooma-lehdissä julkaistaviksi valitaan sellaisia kysymyksiä, joista on apua mahdollisimman monelle.  Lääkäri ei voi tehdä diagnoosia tai vastata henkilökohtaiseen terveydentilaan liittyviin kysymyksiin.


4. Silmäaseman jäsenedut

Silmäasema Oy tarjoaa Glaukoomayhdistys ry:n jäsenille ja perheenjäsenille jatkuvina jäsenetuina:

Maksuttomat silmänpainemittaukset
Maksuttomat optikon näöntarkastukset 

 • Normaalihintaiset silmälasit 30% alennuksella
 • Normaalihintaiset aurinkolasit 20% alennuksella
 • Piilolasit myymälästä ostettuna 25% alennuksella
 • Silmien rakennekuvaus hintaan 59 euroa (normaali hinta 79 euroa)
 • Silmäaseman sairaalan silmäleikkauksessa käyneille Ray Ban -merkkiset aurinkolasit maksutta (arvo 179 euroa)

Kampanjaetuina:
VIP-kampanjatarjouksia kaksi kertaa vuodessa. Kampanjatarjousten ajankohta ja sisältö ilmoitetaan aina erikseen.

Lue lisää osoitteesta: www.silmaasema.fi

Silmäaseman logo

5. Instrumentariumin, Nissenin ja KEOPS-optiikan jäsenedut

Instrumentarium, Nissen ja KEOPS-optiikan liikkeet tarjoavat Glaukoomayhdistys ry:n jäsenille ja perheenjäsenille

Maksuttomat optikon näöntarkastukset ja silmälasimääräykset sekä

 • Silmänpainemittaukset hintaan 5 euroa
 • Normaalihintaiset silmälasit 30% alennuksella
 • Normaalihintaiset aurinkolasit 20% alennuksella
 • Normaalihintaiset piilolinssit 25 % alennuksella
 • Piilolasitarkastukset veloituksetta (sisältää: optikon suorittama piilolinssitarkastus, opetus, koelinssit ja jälkitarkastus)
 • Silmänpohjakuvaus 20 euroa
 • Optikon laaja näöntutkimus 60 euroa (normaali hinta 95 euroa)
  (sisältää: näöntarkastus, silmänpohjakuvaus ja OCT-kuvaus).  
  Huom! Etu vain henkilöille, joilla ei ole todettu glaukoomaa. Jos glaukooma on todettu, tarvitaan tutkimuksiin silmälääkärin lähete ja hinnat ovat normaalit.

Tarjousten alennusprosentteja ei voi yhdistää myymälöiden kampanjatarjouksiin. Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentariumin, Nissenin ja KEOPS-optiikan myymälöissä. 

Lue lisää: www.instru.fi,  www.nissen.fiwww.keops.fi

Nissen logo

6. Silmäsairaala Valon jäsenetu

Silmäsairaala Valo Helsinki ja Silmäsairaala Valo Kouvola tarjoavat Glaukoomayhdistys ry:n jäsenille etuna toimistomaksun maksutta (normaali hinta 23,00 euroa) jäsenkorttia näyttämällä. Toivomme, että esität jäsenkorttisi maksuvaiheessa.

Lisää kotisivuilta osoitteesta: www.silmasairaalavalo.fi


7. Synsamin jäsenedut

Synsam tarjoaa Glaukoomayhdistys ry:n jäsenille ja perheenjäsenille:

 • Maksuttomat silmänpainemittaukset optikolla
 • Maksuttoman optikon näöntutkimuksen
 • Silmälasit (sisältää kehykset, linssit ja hiontatyön) 30% alennuksella
 • Aurinkolasit ilman voimakkuuksia 25% alennuksella
 • Piilolasit 25% alennuksella
 • Synsamin Lifestyle -sopimukseen 20% alennuksen kuukausimaksusta

Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai Synsam -myymälöiden kampanjaetuihin. Edut ovat voimassa kaikissa Synsam-liikkeissä. Lue lisää kotisivuilta osoitteesta: www.synsam.fi

Synsamin logo

8. Sanoman jäsenedut

Sanoma tarjoaa Glaukoomayhdistys ry:n jäsenille alennuksia määräaikaisista aikakauslehtitilauksista. Mukana muun muassa Kodin Kuvalehti, Me Naiset, Hyvä Terveys, ET Terveys ja Aku Ankka. Alennukset jopa 40% normaalihinnoista. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Huom! Lisätietoja lehtialennuksiin löytyy www.glaukoomayhdistys.fi -kotisivujen jäsenosiosta, johon kirjaudutaan kotisivujen etusivulta omilla jäsentunnuksilla: nelinumeroinen jäsennumero löytyy omasta jäsenkortista ja salasana on oma postinumero. Salasanan voi vaihtaa ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Sanoman kuvituskuva, jossa eri lehtien kansia ja pallossa tieto lehtitilausten jopa 40% alennuksista.