Optometristiopiskelijoiden opetusasiakkaaksi

Metropolia Ammattikorkeakoulun optometrian opiskelijat tarvitsevat jälleen glaukoomapotilaita näöntutkimuksiinsa.

Näöntutkimukset tehdään Myllypurossa uudella kampuksella, joka sijaitsee metroaseman vieressä. Osoite on Myllypurontie 1.

Näön laadulla ei ole väliä, kaikki ovat lämpimästi tervetulleita. Tutkimus kestää n. 2,5h ja siitä veloitetaan 5€:n toimisto/kantapalvelumaksu. 
Opiskelija määrittää taittovirheen, näöntarkkuuden ja lukulisän, mittaa silmänpaineet, mikroskopoi silmän etuosat ja tutkii silmän takaosat. Hän kuvaa silmänpohjat ja mittaa näkökentät. Tiedot kirjataan potilaskortistoon ja tutkittavalle kirjoitetaan Optikon arvio silmälöydöksistä -lomake, jos se on tarpeen. Tämä ei kuitenkaan korvaa silmälääkärisi tekemää tutkimusta ja säännöllinen seuranta omalla silmälääkärillä on välttämätön. Esimerkkejä opetusklinikan vapaista ajoista:

Ke 28.2.
Ti 5.3.
To 7.3.
Ke 13.3.
Ti 26.3.
Ke 27.3.

Mikäli haluat osallistua opiskelijatyöhön voit varata ajan puhelimitse Metropolian KyläOPTIKKO-myymälästä 050-4368048 tai HyMy-kylän sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä (optikkopalvelut – opetusklinikka – opetusasiakas) https://hymykyla.mbooking.fi/ajanvaraus. Esimerkissä olevien ajankohtien lisäksi vapaita aikoja löytyy 14.5.2024 asti.