iCareHOME2 -kotimittarin joulukampanja 2021

Icare Finland Oy tarjoaa Glaukoomayhdistys ry:n jäsenille 10.11.-31.12.2021 joulukampanjaetuna 200 euron alennuksen iCare HOME2 -kotimittarin ostoon Icaren verkkokaupasta osoitteesta www.silmanpaine.fi/kauppa. Alennusta varten tarvitset koodin. Katso kampanjakoodi glaukoomayhdistys.fi -sivujen Jäsensivuilta kohdasta: Aineistot jäsenille >Alennuskoodi iCareHOME2 kotimittarin ostoon

Glaukoomayhdistyksen nettisivujen Jäsensivuille kirjaudutaan omilla jäsentunnuksilla glaukoomayhdistys.fi -sivujen oikeasta yläkulmasta avautuvalla kirjautumissivulla. Käyttäjätunnus on oma jäsenumero (neljä numeroa) ja oletussalasana on oma postinumero. Salasanan voi ensimmäisen kirjautumisen jälkeen vaihtaa. Jos et pääse kirjautumaan jäsenosioon tilaa uusi salasana sähköpostiisi tai ota yhteyttä yhdistyksen toimistoon.

Tilattuasi iCare HOME2 -mittarin, saat veloituksetta oheistuotteet, kuten ylimääräisen anturipesän, 20 kertakäyttöanturia, säilytyslaukun, anturin asettimen, paristot ja käyttöohjemateriaalit. Laitteella on kahden vuoden takuu.

Maksaminen on mahdollista verkkopankissa, luottokortilla tai Collector-laskulla/osamaksulla, jossa maksimissaan 36 kk maksuaika. Tuotteet toimitetaan kuluitta valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen. Tuotteilla, joiden myyntilaatikon sinetti on rikkomaton, on kahden viikon palautusoikeus.

Katso tarkemmat tiedot www.silmanpaine.fi

Lisää iCare HOME2-kotimittarista ja jäseneduista arkisin klo 8-16 numerosta: 020-730 8080/Asiakastuki tai sähköpostilla: asiakastuki(at)icare-world.com

Ostamalla mittarin tuet myös Glaukoomayhdistys ry:n toimintaa: yhdistys saa 100€ jokaisesta ostetusta mittarista!