Glaukoomayhdistyksen puhelinaika on muuttunut 1.4.2023 alkaen

Glaukoomayhdistyksen toimiston puhelinajat ovat 1.4. alkaen maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-12. Toimiston eli järjestösihteerin puhelinnumero on 050-466 2929. Muina aikoina numeroon voi laittaa tekstiviestiä tai jättää ääniviestin. Viestiä voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)glaukoomayhdistys.fi

Yhteyttä voi ottaa myös glaukoomayhdistys.fi -sivujen kautta löytyvällä sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Omia jäsentietoja pääsee nykyisin päivittämään Jäsensivuilla. Sivuille kirjaudutaan kotisivujen oikeasta yläkulmasta löytyvällä Jäsensivut-linkillä. Käyttäjätunnus on oma, jäsenkortista löytyvä nelinumeroinen jäsennumero ja salasana on oma postinumero. Salasanan voi vaihtaa kirjautumisen jälkeen kohdassa Omat tiedot. Samassa paikassa päivitetään myös yhteystiedot. Lopuksi pitää muistaa painaa Päivitä-painiketta.

Jäsenmaksulomake ja sen mukana jäsenkortti lähetetään aina joulukuussa seuraavalle vuodelle. Jäsenmaksulomake toimitetaan kirjekuoressa yhdessä Glaukooma-lehden kanssa. Vuoden 2023 jäsenlasku ja -kortti lähetettiin joulukuussa 2022 yhdessä Glaukooma-lehden 2/2022 kanssa.