K50-messut Turun Logomossa 13.5.2023

K50-messut järjestetään Turun Logomossa lauantaina 13.5.2023 klo 11-17.

Messuilla voi nauttia viihteellisestä ohjelmasta ja mielenkiintoisista tietoiskuista terveydestä, hyvinvoinnista, matkailusta ja kulttuurista. Messuilta voi löytää matkatarjouksia, tuliaisia, remonttivinkkejä ja paljon muuta, kuten ostaa tuotteita kotiinviemisiksi ja kuulla lähialueiden menovinkkejä ja matkailuideoita, osallistua arvontoihin ja kuulla hyödyllisistä palveluista.

Messujen teemana on TIEDÄMME, MITÄ TEET ENSI KESÄNÄ. K50-messuilla on esillä niin erilaisia kesäisiä harrastusmahdollisuuksia, tapahtumia, potentiaalisia remontointiprojekteja kuin matkakohteitakin. Tapahtumassa kannattaa hyödyntää mahtavat messutarjoukset, ja varata jo kesän retket, reissut ja aktiviteetit!

Ohjelmalavalla puhutaan mm. seksuaalisuudesta, opetellaan niin tanssimaan kuin hengittämään, koetaan kulttuurimaistiaisia ja nähdäänpä lavalla kaikkien aikojen tangokuningatar Marita Taavitsainenkin. Juontajana toimii Veeti Kallio.

Glaukoomayhdistys ry jakaa tilaisuudessa tietoa glaukoomasta ja esittelee toimintaansa. Yhdistyksen osastolla maksuttomia silmänpainemittauksia tarjoaa Synsamin optikot. Messuille on vapaa pääsy, tervetuloa!

Katso lisätiedot ja messuohjelma kotisivuilta tästä linkistä: https://www.k50messut.fi/turku/