Elä ja Nauti 50+ -messut 15.-16.9.2018, Oulu

Kuvahaun tulos haulle elä ja nauti 50+

 

Glaukoomayhdistys ry mukana Elä & Nauti 50+ -messuilla Oulussa lauantaina 15.9.2018

Elä & Nauti 50+ on täysin uudistunut messutapahtuma aikuisille! Tapahtuma on järjestetty aiemmin Seniorimessut-nimellä.

Tapahtuma tarjoaa laajasti ja monipuolisesti sisältöä aktiivisille ja elämästä nauttiville aikuisille. Tapahtumassa on neljä pääteemaa:

Hyvinvointi ja terveys -teemassa pureudutaan kysymykseen Kuinka voin hyvin? – Terveellistä ruokaa, hyvää unta, erilaisia liikuntamuotoja, itsensä kehittämistä ja itsestä huolehtimista.

Kulttuuri ja harrastukset – Kulttuuria, kirjallisuutta, mökkeilyä, luontoa, matkailua, taidetta eli harrastuksia jokaiseen makuun.

Asuminen, työ ja talous – Miten asun, vaihdanko pienempään ja miten hyödynnän kotitalousvähennyksen? Voiko eläkkeellä tehdä töitä, mitä tehdä metsäomistuksille, mihin sijoittaa? Esillä talouden teemoja perintöverotuksesta sijoitusasuntoihin.

Digitalisaatio – Opastusta digimaailmaan: kuinka tilata verkkokaupasta ja miten käyttää pankkipalveluita ja erilaisia sosiaalisen median kanavia. Tarjolla tietoa ja vinkkejä!

Ohjelmalavalla on kuultavissa paljon ajankohtaista ja mielenkiintoista asiaa. Kirjailijavieraana Pauliina Rauhala ja hänen uusin romaani Synninkantajat.

Glaukoomayhdistys ry on paikalla lauantaina 15.9. jakamassa tietoa glaukoomasta ja yhdistyksen toiminnasta. Tule moikkaamaan!

Paikka
Messut järjestetään Ouluhallissa (Ouluhallintie 20, 90130 Oulu).

Aukioloajat
Messut ovat avoinna la-su 15.-16.9.2018 klo 10-16.

Lisää tästä linkistä: