Glaukooma -lehdet

GLAUKOOMA on Glaukoomayhdistys ry:n jäsenlehti. Se ilmestyy vuodesta 2020 alkaen kaksi kertaa vuodessa; kesäkuussa ja joulukuussa.

Glaukooma-lehti postitetaan jäsenille paperisena. Painos on 2000-3000 kappaletta per lehden numero.

Lehdet aukeavat uuteen näkymään pdf-versiona linkkiä klikkaamalla.

Glaukooma-lehden 1/2021 kansi, jossa työikäinen nainen laittaa tietokoneen ääressä silmätippoja.

Glaukooma-lehden 2/2020 kansi, jossa kaksi naista kirjoituspöydän ääressä. Heillä on koronamaskit ja päällään vaatteet, joissa on silmän kuvia.

Glaukooma-lehden 1/2020 kansi, jossa kesäisen järven rannalla istuu koira, jolla on suussaan silmänpainemittari. Takana on saunavihta ja löylykiulu.

Glaukooma-lehden 2019 kansi, jossa on lähikuvassa oikealle katsova ihmisen silmänseutu ja silmä.

Glaukooma-lehden 2018 kansi, jossa vaaleaihoinen mies laittaa silmätippoja, lähikuva kasvoista.

Glaukooma-lehden 2017 kansi, jossa on lähikuvassa punainen joulukuusen koriste, jossa keskellä on Glaukoomayhdistys ry:n logo.