Alennuskoodi iCareHOME2 -kotimittarin ostoa varten + Joulukampanja 2021

Joulukampanjan 200 euron alennusta varten käytä ostaessasi koodia IOPjoulu2021

Joulukampanjan jälkeen Icare Finland Oy tarjoaa Glaukoomayhdistys ry:n jäsenille jatkuvana jäsenetuna 150 euron alennuksen iCareHOME2 -kotimittarin ostoon.
1.1.2022 alkaen jatkuvaa, 150 euron alennusta varten käytä ostaessasi koodia IOP2022

Tilattuasi iCare HOME2 -mittarin, saat veloituksetta oheistuotteet, kuten ylimääräisen anturipesän, 20 kertakäyttöanturia, säilytyslaukun, anturin asettimen, paristot ja käyttöohjemateriaalit. Laitteella on kahden vuoden takuu.

Maksaminen on mahdollista verkkopankissa, luottokortilla tai Collector-laskulla/osamaksulla, jossa maksimissaan 36 kk maksuaika. Tuotteet toimitetaan kuluitta valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen. Tuotteilla, joiden myyntilaatikon sinetti on rikkomaton, on kahden viikon palautusoikeus.

Katso tarkemmat tiedot www.silmanpaine.fi

Verkkokaupan tuki ja iCare HOME2 -silmänpainemittariin liittyvät kysymykset

Arkisin klo 8.00-16.00

Sähköposti: asiakastuki(at)icare-world.com

Ostamalla mittarin tuet myös Glaukoomayhdistys ry:n toimintaa: yhdistys saa 100€ jokaisesta ostetusta mittarista!